• Yeni
ZLDGYG SMDMM T8 Akıllı Ses Çevirmen Çevrimdışı Simultane Çeviri Kalem Fotoğraf Çevirmen Destekler Destek 106 Dil (Renk: Siyah)

ZLDGYG SMDMM T8 Akıllı Ses Çevirmen Çevrimdışı Simultane Çeviri Kalem Fotoğraf Çevirmen Destekler Destek 106 Dil (Renk: Siyah)

Rating 
₺ 1150.38

İşlenmemiş
Emre için Kİ

106 Dil arasında çeviri desteği, çok uluslu aksanlı çeviri anlaşılabilir, böylece çeviri dünya çapında 200'den fazla ülke ve bölgede seyahat etmek için doğru ve kolay olabilir.Çeviri yanıt hızı daha hızlıdır ve çeviri anlamsal doğruluk oranı daha yüksektir.WİFİ + hotspot çoklu ağ yöntemleri, hızlı ağ basit ve kullanışlı, her zaman ve her yerde sınırsız. 60 yüksek performanslı lityum pil, daha büyük kapasite ve daha az sorun, anakart güvenli ve güvenilir koruma sağlar.AI sesli Yardımcısı işlevi, kişisel akıllı robot zengin ve pratik Akıllı Ses hizmetleri, hava durumu, zaman, seyahat Ansiklopedisi gibi, vb sağlar.İstediğiniz ve ihtiyacınız olan ne anlamak ne düşünüyorsun.Ürün Özellikleri : 1. WİFİ + hotspot çoklu ağ yöntemleri, hızlı ağ basit ve kullanışlı, her zaman ve her yerde sınırsız.2. 106 Dil arasında çeviri desteği, çok uluslu aksanlı çeviri anlaşılabilir, böylece çeviri dünya çapında 200'den fazla ülke ve bölgede seyahat etmek için doğru ve kolay olabilir. 3. Çeviri yanıt hızı daha hızlıdır ve çeviri anlamsal doğruluk oranı daha yüksektir.4. Büyük 2.4 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, çoklu dokunmatik görsel işlem, gerçek zamanlı ekran, ses ve metin senkronizasyonu, bir bakışta net.Özlü UI arayüz tasarımı, daha kullanıcı dostu etkileşim ve daha güçlü kullanıcı deneyimi.5. Özel kutu boşluğu hoparlörü, hoparlör efekti daha hassas, daha net ve daha doğrudur ve daha doğru ses girişi ve tanıma sağlamak için çift mikrofon gürültü azaltma dizisi vardır ve uzun mesafe alma mesafesi "2 metredir.6. 1200mah yüksek performanslı lityum pil, daha büyük kapasite ve daha az sorun, anakartı güvenli ve güvenilir olmasını sağlar7. Metal orta çerçeve teknolojisi ve ince işleme teknolojisi, tutması rahat, sağlam ve dayanıklı ve daha üst düzey bir atmosfer sağlar.8. Ergonomik tasarım, kompakt ve taşınabilir, basınçsız tek elle kullanım, bir cebe konabilir; 9. Ulaşım, seyahat, alışveriş, öğrenme ve iletişim gibi çoklu dil uygulama senaryolarının hedefli derinlemesine optimizasyonu; güncel yeni kelimelerin zamanında güncellenmesi ve çevirileri kullanım senaryoları için daha uygundur.10. Destek fota ağ yükseltme ve güncelleme, sürekli yineleme ürün fonksiyonları ve interaktif arayüzler, rahat, hızlı ve verimli.11. Sıfır eşik işlemi, yaşlılar ve çocuklar için kullanımı kolay.Tam dokunmatik ekran kullanımı, ferahlatıcı ve özlü arayüz simgeleri, her yaştan insan kolayca başlayabilir. 12. AI ses asistanı işlevi, kişisel ben.

Özelliklere

Kategorideki en iyi teklifler